AA
CS Safety & Security Managementsysteem
AACS Benelux

AACS Safety & Security
Managementsysteem


EIRYS Incident Registratie &
Informatie System


Deurstandsignalerings
systeem


Toegangscontrole
systeem


Lokaliseren & Informeren

RSS Recreatie
Stroommeet Systeem


SAMM Managementsysteem
voor Jachthavenbeveiliging
 
  Wat is AACS?

AACS is een systeem voor het activeren, bewaken en beheren van veiligheids- en continuïteitsprocessen. Met AACS kunnen procedures en (alarm)meldingen effectief worden afgehandeld. Ook kunnen op AACS andere (veiligheid)systemen worden aangesloten. Deze systemen kunnen AACS vervolgens van informatie voorzien en door AACS worden aangestuurd.

AACS, Activering-, Afhandeling- en Communicatie Systeem, is een open en flexibel systeem dat eenvoudig uit te breiden is. Bij de ontwikkeling van het systeem wordt zeer nauw samengewerkt met eindgebruikers zodat de functionaliteit naadloos aansluit op de behoefte uit de praktijk.

Met AACS is uw organisatie in staat om snel te reageren bij calamiteiten, waardoor de schadelijke gevolgen van de calamiteit beperkt kunnen worden. Daarnaast kunt u AACS gebruiken ter ondersteuning van preventieve veiligheids- en continuïteitsactiviteiten zoals onderhoud, controles en inspecties.

AACS bewijst zich reeds vele jaren met succes in middelgrote- en grote organisaties. Door de modulaire opbouw zijn wij in staat oplossingen te bieden die passen bij het ontwikkelings- en behoefteniveau van uw organisatie.
    < Wat is AACS?

< Waar kan AACS worden ingezet?


< Welke bedrijfsfuncties kunnen
    met AACS worden ondersteund?


Welke functies heeft AACS?
<• Module 1:
     Organiseren, activeren en beheren

<• Module 2: Communicatie
<• Module 3: Integreren

< Onderhoudscontract

< Gerealiseerde koppelingen