AA
CS Safety & Security Managementsysteem
AACS Benelux

AACS Safety & Security
Managementsysteem


EIRYS Incident Registratie &
Informatie System


Deurstandsignalerings
systeem


Toegangscontrole
systeem


Lokaliseren & Informeren

RSS Recreatie
Stroommeet Systeem


SAMM Managementsysteem
voor Jachthavenbeveiliging
 
  Welke functies heeft AACS?

AACS bestaat uit drie modules met elk een specifieke functie

Module 1: Organiseren, activeren en beheren

Met module 1 bent u in staat digitale documenten en digitale tekeningen centraal te organiseren en decentraal te raadplegen. Door documentatie te categoriseren en samen te voegen in documentsets heeft u snel de juiste informatie ter beschikking. Het aantal viewers is eenvoudig uit te breiden zodat meerdere personen gelijktijdig gebruik kunnen maken van de informatie.

De module kan ook worden voorzien van een tekening-editor. Met deze editor bent u in staat op tekeningen gegevens toe te voegen zonder dat u een speciaal technisch teken programma (bijv. autocad) nodig heeft. De gegevens die op de tekening worden toegevoegd hebben geen invloed op de originele tekening en worden separaat opgeslagen.

Verder kunt u met module 1 ook procedures of alarmmeldingen activeren en via een stappenplan op het gebruikersscherm afhandelen. De ondersteunende informatie wordt direct op het gebruikersscherm getoond. Desgewenst kan de afhandeling ook automatisch gebeuren.

Binnen de module kunnen ook tijdgestuurde acties worden gedefinieerd zodat een bepaalde procedure automatisch start op een vooraf aangegeven datum en tijd. Deze functie kan ook worden gebruikt voor het up-to-date houden van de documentatie.

    < Wat is AACS?

< Waar kan AACS worden ingezet?


< Welke bedrijfsfuncties kunnen
    met AACS worden ondersteund?


Welke functies heeft AACS?
<• Module 1:
     Organiseren, activeren en beheren

<• Module 2: Communicatie
<• Module 3: Integreren

< Onderhoudscontract

< Gerealiseerde koppelingen